Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: TSFMKYİD  (Okunma Sayısı 516 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akrep
Global Moderatör

Rep: +27/-13

« : 31 Mayıs 2007 11:03:52 »

Evet inanılmaz bir haber! Klavyemizdeki "w" ,"h" , "k" ve "ğ" tuşları paralı oluyor ! Eğer şimdi ayağa kalkıp , sağa bakıp oturduktan sonra ekrana 40 kez üfleyip bu maili de 26 kişiye göndermezseniz klavyenizdeki "scroll lock" ışığı sönecek ve bundan sonra adı geçen harflere her basışınızda ücret ödeyeceksiniz .
Klavyenizdeki tuşların paralı olmamasını ıstıyorsanız bu maili hemen 26 kişiye gönderin ! Gönderdiğiniz anda caps lock ışığı 2 kez yanıp sönecek ve tüm dünya mutlu olacak.
Ayrıca
Bugün uyandığımda camdan bakıp güneşi süzdüğüm anda bir sıcaklık  hissettim içimde . Ve sevdiğim herkese bu maili atmak istedim . Sen de gel sevdiklerine , sevmediklerine , tanımadıklarına bu maili at titan zincirine bir faydan olsun .
Eğer bu maili 2 kişye gönderirsen mutlu olacaksın
6 kişiye gönderirsen bugun içersinde minibüsçü iki kez para üstü verecek
15 kişiye yollarsan şans seninle olacak ve yağmurlu havalarda üstüne çamur sıçramayacak
20 kişiye gönderirsen dolar düşecek
150 kişiye yollarsan borsadaki kağıtların yükselecek.
10.000 kişiye yollarsan Türk Telekom ihalesi  sana kalacak .
100.000 kişiye atarsan da büyük ihtimalle mail serveri kitlenecek ve kimse mail atamaz olacak .

Eğer bu mail zincirini kırarsan, Türkiye Avrupa Birliğine giremeyecek! (senin suçun!) Allah belanı verecek alem sana gülecek .
Tavlada sürekli 2-1 atacaksın .
Güneş doğudan batacak!
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2007 11:10:50 Gönderen: Akrep » Logged

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur - Necip Fazıl Kısakürek
Delphi Kitabı

Sipariş ver..
Cvp: TSFMKYİD
« : 31 Mayıs 2007 11:03:52 »

akrep
Global Moderatör

« Cevapla #1 : 31 Mayıs 2007 11:06:30 »

Bomba haber!!
Türkiyenin dünyanın en zengin "ununbiyum" kaynaklarına sahip olduğu  belirlendi . Antalya'nın kuzeyindeki karstik arazide yapılan çalışmalarda labaratuarlarda saçmsapan deneylerden başka hiçbir işe yaramayan  ununbiyum elementinden 42.000 ton rezerv olduğu saptandı . Bu element sayesinde Türkiyenin dış borcu sıfırlanacak hatta kara geçmeye başlayacak . Ama gelin görün ki alçak Zimbabveliler bu madenin üzerini cıva ile kapattıklarından bu kaynakları çıkarmamız çok zor . Bu maili 653 kişiye forward edersen Türk hükümeti gerekli çalışmalara başlayacak ve Ununbiyum'umuz özgür olacak.

TSFMKYİD
(Türkiye Saçmasapan Forward Maillerden Kafayı Yemiş İnsanlar Derneği)

hayati
Global Moderatör

Rep: +13/-3

« Cevapla #2 : 31 Mayıs 2007 14:09:52 »

Smile Forward Mail saçmalığına, dağıtılması yönünde vaad ve aksi takdirdeki felaket tellallığına çok espirili (anlayana), bir okadarda eleştirel bir yaklaşım getirmişsin, güzeldi..

Lakin bu konuya 10 cevaptan az yazılırsa (aslında etik olan= okunma sayısı *45 /100 dür) delphidunyası.net gerçekten kapanacak Smile
« Son Düzenleme: 26 Mart 2008 14:59:35 Gönderen: Kocaturk » Logged

Çekme dâmen nâzedip üftâdelerden vehm kıl
Göklere açılmasın eller ki dâmânındadır
Kocaturk
Administrator

Rep: +53/-3

« Cevapla #3 : 31 Mayıs 2007 16:13:38 »

Site bu yüzden kapanacaksa kapansın ( dikkat ederseniz hem kabadayılık yapıp aynı zamanda da cevap yazmış oldum  Grin Grin Grin Grin)

akrep
Global Moderatör

« Cevapla #4 : 31 Mayıs 2007 16:41:36 »

Millet nasıl inanıyo bunlara ya Smile Yahu o kadar ciddi ve "hayatta inanmaz" dediğim insanlardan alıyorum bazen özellikle ilk mesajım tipindeki mailleri!
Üzerinde konuşmaya, dalga geçmeye ve eleştirmeye gelince herkeste dil iki karış, ama kendileri bi kere böyle bir mail alıp okudu mu...
-" Ya, inanmam ben böyle şeylere saçmalık tabi ama bi kere okumuş bulunduk... Ben ne bileyim abi öyle hindu şeysi mi ne, tantra'ymış falan... şeytan meytan işidir bulaşmayalım abi, ben göndereyim 9 kişiye benden çıksın neme lazım..  Olamaz "

hayati
Global Moderatör

Rep: +13/-3

« Cevapla #5 : 31 Mayıs 2007 18:45:48 »

inananlar çıkıyo işte naparsın ( ha gayret 4 mesaj kaldı Smile )
mausenizin sağ sol tuşlarının yerleri değişir hayatınız alt üst olur karışmam valla

Çekme dâmen nâzedip üftâdelerden vehm kıl
Göklere açılmasın eller ki dâmânındadır
Fatih
Kurucu Üye

Rep: +39/-10

« Cevapla #6 : 02 Haziran 2007 07:37:42 »

3 kalsdın Smile

Yoksa siz hala kitabımı okumadınız mı Smile
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc