! CODEBANK 2012 !
İNDİRMEK&DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA: MUTLAKA OKUYUNUZ!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: HataYou have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1, 38)' at line 3Dosya: /home/tatli/public_html/Sources/MessageIndex.phpSatır: 102 [/b]Arkadaşlar Siteyi Kurdum Türkçe Dil Paketinide Yükledim ve Siteyi Acacaqım Fakat Acdıqım Forumlara Post Acmak İstediqimde Bu Yukarıdaki Hatayı Veriyor, Lütfen Site Adminleri Yada Yetkilieri Yardım Edermisiniz Yapamadım
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1, 38)' at line 3Dosya: /home/tatli/public_html/Sources/MessageIndex.phpSatır: 102 [/b]
PHPmyadminden çalıştır. çalıştırmadan önce veritabanı yedeğini alKod: [Seç]REPLACE INTO smf_settings (variable, value) VALUES ('maxMsgID', 1);
REPLACE INTO smf_settings (variable, value) VALUES ('maxMsgID', 1);
Üye Ve Ziyaretçilerin Varsayılan Ayarlarını Nasıl Değiştirebilirim?
Yönetim > Temalar Ve Görünüm > Ayarları sıfırla > tema adı > Bu tema için varsayılan (aynı zamanda ziyaretçilerin sahip olacağı) ayarları sıfırla (x özel ayar bulunmakta.)
Şu seçeneğinde (aşağıda) aktif olmasını nasıl sağlarım peki, hem yeni kayıtta hem de mevcut üyelerde.Duyuru gönderilirken, konunun içeriğini de duyuru ile birlikte mail'ime gönder (ama lütfen bu mail'lere cevap vermeyin).
bu varsayılan olarak açıktır. bu özellik forumdan ayarlanmıyor sanırım. aşağıdaki kodları phpmyadminden çalıştırarak istediğini alırsın sanırım. test etmedim yedeğini al.tümünü açmak içinKod: [Seç]UPDATE smf_members Set notifyAnnouncements=1tümünü kapatmak içinKod: [Seç]UPDATE smf_members Set notifyAnnouncements=0yeni üye olacaklarda açık olması içinKod: [Seç]ALTER TABLE smf_members ALTER COLUMN notifyAnnouncements set default 1yeni üye olacaklarda kapalı olması içinKod: [Seç]ALTER TABLE smf_members ALTER COLUMN notifyAnnouncements set default 0
UPDATE smf_members Set notifyAnnouncements=1
UPDATE smf_members Set notifyAnnouncements=0
ALTER TABLE smf_members ALTER COLUMN notifyAnnouncements set default 1
ALTER TABLE smf_members ALTER COLUMN notifyAnnouncements set default 0